KEITÄ ME OLEMME?

Anita Appel

toimitusjohtaja

Yrittäjänä toimiva Anita on kotoisin Hollolasta ja elämän mutkien kautta päätynyt perheineen Porvooseen. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus niin yritysten sisäisistä taloushallinnon johtotehtävistä kuin tilitoimistoalaltakin. Anitan erityisosaamisalueita ovat myös kansainväliset asiakkuudet (englanti, ruotsi) sekä liikekiinteistöiden kirjanpito. Vapaa-ajallaan Anita lenkkeilee joko koiransa kanssa tai keskittyy suoritukseensa golf-kentällä.

Stefan Appel

liiketoiminnankehitys

Palvelumyynnistä ja liiketoiminnan kehityksestä vastaa Anitan aviomies Stefan joka on jo 15 vuoden ajan toiminut yritysjohdon konsulttina kehittäen yritysten johtamista ja myyntityöskentelyä. Stefu tuntee ja osaa selvittää niin startup kuin kasvuhaluistenkin yritysten liiketoimintarpeet ja rakentaa niihin parhaan mahdollisen yrittäjää palvelevan ratkaisun. Vapaa-ajallaan Stefu myös lenkkeilee joko koiransa kanssa tai remontoi ikuisuus- projektia nimeltä omakotitalo.

Oletko sinä

uusi kirjanpitäjämme?

Etsimme vahvistusta kirjapitotiimiimme. Jos olet kokenut kirjanpitäjä tai etsit taloushallintoalan työharjoittelupaikkaa, ota yhteyttä alla olevalla painikkeella.

AVOIMET TYÖPAIKAT

YHTEISTYÖKUMPPANIMME