LIITY AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme alan huippuammattilaisia. Olit sitten kokenut taloushallinnon ammattilainen tai hyvällä asenteella varustettu urasi alkuvaiheessa oleva meiltä löydät työpaikan. Etsimme jatkuvasti seuraavia tekijöitä seuraaviiin tehtäviin:

  • liikekirjanpito
  • palkanlaskenta
  • taloushallinnon oppisopimus
  • työharjoittelu

Asiakkaat ovat meille kaikki kaikessa. Ilman asiakkaita ei meitä ole. Tehtävämme on ylläpitää sellaista asiakaskokemusta, ettei asiakkaittemme mielessään käy milloinkaan tilitoimiston vaihto. SINÄ työntekijänämme olet siinä avainasemassa!
Työntekijämme ovat yrityksemme tärkein voimavara. Ilman oikealla asenteella ja asiakaspalveluhalukkuudella varustettuja ammattilaisia, emme voi erottua muista alan toimijoista. Yrityksenä ymmärrämme sen, että kun taustat ja johtaminen on kunnossa, ammattilaisen on helppo keskittyä asiakkaittemme huoliin.
Taloushallinnon vaatumukset muuttuvat jatkuvasti ja emme voi jäädä paikoillemme. Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista Talousverkko -ketjun omalla kurssitarjonnalla. Pääosa koulutuksista tapahtuu webinaareissa, mutta aina välillä on myös hyvä päästä vaihtamaan ajatuksia ketjumme muitten ammattilaisten kanssa.
[/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner] [/fusion_text]

Kokenut KIRJANPITÄJÄ / PALKANLASKIJA

PORVOO

Olet kokenut kirjanpitäjä jolta sujuu myös palkanlaskenta perustasolla. Pidät asiakaskontakteista ja olet valmis edelleen kehittämään osaamistasi alan ammattilaisena. Olet kokenut taloushallinnon ohjelmistojen käytössä, mutta uuden ohjelman oppiminen ei tuota ongelmia. Osaat palvella tarvittaessa
asiakkaita myös englanninkielellä, ruotsinkielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Lähetä meille viesti tästä

Työharjoitteluun KIRJANPITÄJÄKSI

PORVOO

Olet opintojesi valmistumassa taloushallinnon ammattilaiseksi tai etsit oppisopimustyöpaikkaa. Asenteesi on kunnossa ja haluat kehittää itseäsi alan ammattilaisena. Hallitset kirjanpidon perusteet ja taloushallinnon nykyaikaiset pilvipalvelut eivät pelota.

Lähetä meille viesti tästä

LIITY JOUKKOOMME. OTA YHTEYTTÄ!