Kirjanpito

Sopiviksi räätälöidyt kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella.

Kirjanpito Porvoo - palvelua ympäri maan

Meiltä saat yrityksesi tarpeisiin sopiviksi räätälöidyt kirjanpitopalvelut pitkällä kokemuksella. Toimipisteemme sijaitsee Porvoossa, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.

Me APL Balance Oy:lla tarjoamme kirjanpitoa pitkällä kokemuksella eri kokoisille yrityksille. Olitpa sitten aloitteleva yrittäjä tai vastuussa suuremman yrityksen taloushallinnosta, kirjanpitopalvelumme muokataan aina juuri sinun tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla vastaaviksi.

Tiivistä yhteistyötä keskenään tekevä tiimimme pitää huolen siitä, että kirjanpitoon liittyvät tehtävät hoituvat jouhevasti. Jokaiselle asiakkaallemme nimetään heti yhteistyön alussa vastuukirjanpitäjä jolta saat henkilökohtaista palvelua ja nopeita vastauksia kaikkiin kirjanpitoon sekä muihin taloushallintoon liittyviin kysymyksiin.

Kokemuksemme eri toimialojen kirjanpidosta on erittäin laaja. Halusitpa sitten ulkoistaa meille vain yksittäisen taloushallintosi osan tai vaikkapa koko yrityksesi taloudesta huolehtimisen, meiltä saat tarpeisiisi sopivan, joustavan ratkaisun. Meidän tavoitteenamme on tehdä arjestasi sujuvaa, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintasi laajempaan kehittämiseen.

Sähköinen taloushallinto tehostaa arkea

Huolella tehty kirjanpito on perusedellytys kestävälle liiketoiminnalle. Kun ostat kirjanpidon ulkoisena palvelulta taloushallinnon asiantuntijalta, saat käyttöösi ajantasaisen tiedon jatkuvasti päivittyvään lainsäädäntöön ja määräyksiin liittyviin seikkoihin. Hyvin tehty tilinpäätös antaa ulkopuolisille tahoille tärkeää tietoa yrityksesi kannattavuudesta ja maksuvalmiudesta. Käytössämme on parhaat taloushallinnon ohjelmistot kirjanpidon toteuttamiseen.

Peruskirjanpitoomme kuuluvat muun muassa:

  • Kuukausikirjanpito ja täsmäytykset
  • viranomaisilmoitukset
  • tilinpäätökset ja kausiveroilmoitukset
  • veroasiat
  • yrityksesi jatkuva taloustilan seuranta

Suurin osa asiakkaistamme on niin kutsuttuja sähköisen taloushallinnon asiakkaita, mikä tekee taloushallinnosta huomattavasti kustannustehokkaampaa. Kirjanpitopalveluiden lisäksi saat meiltä laajasti myös palkanlaskentaan ja raportointiin liittyvät palvelut. Voit hyödyntää halutessasi asiantuntijuuttamme rutiinitehtävien lisäksi myös vaativimmissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä. Me autamme yritystäsi kehittymään parhaaseen mahdolliseen potentiaaliinsa.

Huolella tehty kirjanpito on perusedellytys kestävälle liiketoiminnalle.