Meistä

Meistä

Miksi valita APL Balance?

Asiakkaiden ja heidän liiketoimintansa tunteminen numeroiden takaa on meille tärkeää. Tuemme asiakastamme parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Tarjoamme numeroita laajempaa asiakasymmärrystä.

Proaktiivisuus, ehdotamme ennen kuin ehdit kysyä. Parhaimmat ratkaisut syntyvät yhdessä keskustelemalla ja kuuntelemalla.

Lisäpalvelut ovat syrjäyttämässä peruskirjanpidon taloushallinnon ytimessä. Asiantuntijuus on arvossaan. Meiltä saat tilanneälyä tekoälyn rinnalla.

Keitä me olemme

Anita Appel

Yrittäjä, KLT, PHT

Yrittäjänä toimiva Anita Appel on kotoisin Hollolasta ja elämän mutkien kautta päätynyt perheineen Porvooseen. Hänellä on 30 vuoden kokemus taloushallinnon eri tehtävistä, niin yritysten sisäisistä taloushallinnon johtotehtävistä kuin tilitoimistoalaltakin. Anita on suorittanut kirjanpidon ja laskentatoimen tutkintona tunnetun KLT-tutkinnon, joka kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta. Lisäksi vahvaa osaamista talousallinnon tehtävissä täydentää arvostettu PHT-tutkinto. Palkkahallinnon asiantuntijatutkinto on merkki alan tehtävien laaja-alaisesta osaamisesta. Tällä hetkellä työn alla on Taloushallinnon vero- sekä Henkilöstöasiantuntijatutkinto.

Vapaa-ajallaan Anita ulkoilee koiriensa kanssa, remontoi kotiaan tai keskittyy mielenkiintoiseen kirjaan.

Johanna Karppinen

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut Johanna aloitti APL Balancella 2015 loppuvuodesta työharjoittelulla, joka jatkui työsuhteena keväästä 2016 lähtien merkonomiksi valmistumisen jälkeen. Aiempi ura puistopuutarhurin tehtävissä vaihtui ’siistiin sisätyöhön’. Vapaa-ajalla Johanna liikkuu pyöräillen, meloen tai marjojen ja sienten perässä. Tulevaisuuden suunnitelmissa siintää KLT-tutkinto ja eläkevirka tilintarkastajana.

”5 vuodenkin jälkeen, joka päivä oppii uutta ja jaksaa innostua. Muuttuva lainsäädäntö ja maailmanmeno ei päästä sammaloitumaan. Haasteita heitetään eteen monipuolisten asiakkaiden taholta ja niitä ratkotaan yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa” -Johanna

  • Finago Advisor kirjanpitäjä, sertifioitu ja auktorisoitu osaaja
  • Talousverkon sertifioima asiakaspalvelija
  • Vuoden 2020 Talousverkkolainen

Emmy Kuusimurto

Taloushallinnon asiantuntija

Kesällä 2021 Taloushallinnon ammattitutkinnon suorittanut Emmy aloitti työskentelyn APL Balancella keväällä 2019, merkonomiopintoihinsa kuuluvan työharjoittelujakson päätteeksi. Emmyn voi bongata vapaa-ajalla erilaisten koiraharrastusten parista tai lasten kanssa seikkailemasta. 

”Aiempi eläintenhoitajan ammattini vaihtui nykyiseen työhöni taloushallinnon parissa. Pidän suunnattomasti työstäni APL Balancella. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa, eikä lainkaan niin tasaista harmaata, kuin moni voisi olettaa. Työ vaatii tarkkuutta ja hyviä hermoja, sekä välillä aikamoisia salapoliisitaitojakin, mutta mikään ei ole niin palkitsevaa kuin se, että kaikki täsmää! Ja parasta tietenkin on tehdä työtä tässä upeassa porukassa” -Emmy 

  • Finago Advisor-kirjanpitäjä ja sertifioitu osaaja

Stefan Appel

Liiketoiminnan kehitys

APL Balancen palvelumyynnistä vastaa Anitan aviomies Stefan, joka on jo lähes 20 vuoden ajan toiminut liiketoimintakonsulttina kehittäen yritysten johtamista ja myyntityöskentelyä. Stefu tuntee ja osaa selvittää niin startup kuin kasvuhaluistenkin yritysten liiketoimintarpeet ja rakentaa niihin parhaan mahdollisen yrittäjää palvelevan ratkaisun.

Vapaa-ajallaan Stefu ulkoilee Anitan ja koirien kanssa tai remontoi ikuisuusprojektia nimeltä omakotitalo. Lisäksi tämän innokkaan reservin majurin voi bongata rooleissa muutamista elokuvista tai tv-sarjoista.